6 rappe recepten onder de 20 minuten

Wij weten dat jouw tijd goud waard is! Daarom hebben wij iedere week ook supersnelle recepten op het menu die binnen 20 minuten te bereiden zijn. Zo hou je meer tijd over voor andere dingen waar je van houdt.
By: Marley Spoon / 11/18/2019 / Onze recepten

1. Spicy sambalkip-salade met wokgroenten en pindasaus

Zin in een bord vol smaken, maar geen zin om al te lang in de keuken te staan? Dan is dit recept echt iets voor jou! De kipstukjes marineer je in sambal en mix je vervolgens met knapperig gewokte groenten en een zelfgemaakte dressing van pindakaas, sojasaus en limoensap. Voeg daar noedels, pinda's en bosui aan toe en je hebt een goddelijke combinatie die ook nog eens supersnel op tafel staat!

Het recept vind je hier.

2. Vietnamees gewokt rundvlees met lauwwarme tomaat-noedelsalade

Met dit bijzondere recept laten we je kennismaken met een van onze favoriete gerechten uit de Vietnamese keuken: Bo Luc Lac. Bo staat voor rundvlees en Luc Lac vertaalt zich in schudden. Letterlijk vertaald dus ‘schuddend rundvlees’. En dankzij een paar slimme trucs van onze chef staat dit wokgerecht van rundvlees en noedels in zo’n 20 minuten op tafel. Je schudt het dus zo uit je mouw!

Het recept vind je hier.

3. Gnocchipannetje met serranochips en babyspinazie met Italiaanse kaas

Ken je de uitspraak: in een groot gezin moet je er snel bij zijn? Dat geldt al helemaal als je dit heerlijke gerecht op tafel zet. De goudbruin gebakken gnocchi zijn in combinatie met de heerlijke spinazie-roomsaus, versgeraspte kaas en crispy Serranochips het vechten erom waard. Wel eerlijk delen, hè?

Het recept vind je hier.

4. Vlotte sambal-halloumibowl met couscous en gerookte amandelen

Hou jij van kaas en een beetje pit in je eten? Dan is deze couscousbowl echt iets voor jou! Naast een gezonde portie knapperige groente, smoky amandelen en een frisse sinaasappeldressing, bevat dit gerecht een echte kick doordat jij de halloumi marineert in sambal oelek! Bovendien staat dit bordje lekkers binnen 20 minuten op tafel. Wat wil je nog meer?

Het recept vind je hier.

5. Romige broccoli-kippasta met citroensaus en verse kruiden

Zo verfijnd kan een bordje pasta zijn - en dat terwijl je dit gerecht in een mum van tijd op tafel zet! Je maakt een saus op basis van zure room en frisse citroen gecombineerd met malse kipstukjes en kraakverse broccoli. Wat fijngehakte verse basilicum en peterselie bovenop geeft de final touch aan dit bijzondere gerecht. Buon appetito!

Het recept vind je hier.

6. Vlotte gele curry-kokossoep met Aziatische groenten en noedels

Het is best lekker om gerechten te maken die wat meer tijd nodig hebben, maar daar heb je niet elke dag de tijd voor. Deze vega curry-kokossoep met gele currypasta als basis is tot aan de nok toe gevuld met groenten. De groenten zijn voorgesneden of vereisen nauwelijks voorbereiding, zodat je zó een pan stomende soep voor je hebt staan. Makkelijk en lekker!

Het recept vind je hier.